Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 22:26

«Έπειτα απ’ το μεγάλο μπουμ» - Ο Χρήστος Θηβαίος στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» (Σάββατα 19, 26/3 & 2, 9, 16/4)

Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί"  και το «Εμπάργκο».

Επιλέγει από τη μεγάλη του δισκογραφία όλα τα δικά του τραγούδια που αγαπάμε εμείς και τα «παντρεύει» με τραγούδια που λατρεύει ο ίδιος: “Ημερολόγιο”, “Ας Χαθείς”, “Αγάπη”, “Παλιός Στρατιώτης”, “Μικρή Πατρίδα”, “Βροχή μου και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με αγαπημένα κομμάτια άλλων δημιουργών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του τα Εξάρχεια, που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα.

Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο του φίλο και συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο. Όπως έλεγε ο ίδιος ο συνθέτης: «Ο Θηβαίος μπορεί να απογειώσει τα τραγούδια με τις ερμηνείες του και έχει δώσει νέα διάσταση ακόμα και στα τραγούδια του Καββαδία».

Θα ερμηνεύσει εμβληματικά τραγούδια του Θάνου όπως: "Λύχνος του Αλαδδίνου", "Γουίλι", "Ένα Μαχαίρι", "Άννα μην κλαις", "Ο Άμλετ της σελήνης", "Δεν είμαι Άλλος", "Πάντα Γελαστοί", καθώς επίσης τραγούδια από την επανεκτέλεση του έργου "Εμπάργκο", που κυκλοφόρησε πρόσφατα μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Μαζί του:

Μάξιμος Δράκος: πιάνο

Πέτρος Βαρθακούρης: μπάσο

Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα

Γιώργος Κορρές: παραγωγή ήχου

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

https://www.facebook.com/thivaios/

 https://www.instagram.com/christos.thivaios/

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149

sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος σε τραπέζι: 15 ευρώ

Είσοδος σε τραπέζι με μπύρα ή κρασί: 23 ευρώ

facebook: https://www.facebook.com/sfigamusictheatre

instagram: https://www.instagram.com/sfigamusictheatre_official/

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.  

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Loading...