Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 18:44

«Εκκωφαντική σιωπή» - Το νέο ψηφιακό single του Γιώργου Λιτσικάκη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου του album «Δεν Πειράζει», μια δουλειά που  ξεχώρισε και αγαπήθηκε τόσο από το κοινό, όσο και από τον έντυπο και ηλεκτρονικό μουσικό τύπο, ο Γιώργος Λιτσικάκης επιστρέφει στη δισκογραφία με ένα νέο τραγούδι. 

Μετά από μια δυναμική συναυλία  στον κήπο της ΕΡΤ στα πλαίσια του Summertime 2018 και λίγο πριν τις χειμερινές του εμφανίσεις, περνάει το κατώφλι του studio κυκλοφορώντας το νέο του ψηφιακό single με τίτλο «Εκκωφαντική σιωπή»

Ένα κομμάτι που παντρεύει τις αρμονικές φόρμες του grunge και τον  λυρισμό των εγχόρδων με στίχους που χτυπάνε κατευθείαν στο στομάχι.  Ένα τραγούδι για όσα ποτέ δεν τόλμησαν να ειπωθούν. Μια κραυγή γι’ αυτούς που έχασαν τη φωνή τους μέσα στα αφόρητα «βολικά» κελιά της σιωπής.  Μια κλωτσιά σε κλειδωμένες πόρτες και κάλεσμα για μια ζωή απαλλαγμένη από σκιές.  Ένας ύμνος για όσους τόλμησαν να φωνάξουν, αυτά που κάποτε ψέλλιζαν στο σκοτάδι.  Για όσους τίναξαν από πάνω τους το δίχτυ της αυτόλύπησης. Για όσους δέχτηκαν βία, παρενόχληση και εκμετάλλευση,  μα κατάφεραν να προχωρήσουν  και να κοιτάξουν κατάματα τη ζωή. Για τους  «ευάλωτους» που χλευάστηκαν όντας ευαίσθητοι και διαφορετικοί. Γι’ αυτούς…που αγάπησαν τον εαυτό τους. 

 Διαθέσιμο δωρεάν στην ιστοσελίδα www.giorgoslitsikakis.gr ή προς προαιρετική αγορά στις ψηφιακές πλατφόρμες όπως, i-tunes, google play,amazon κ.λ. 

Συμμετέχει ο ηθοποιός  Θεοδόσης Παπαδημητρόπουλος, ενώ την επιμέλεια του υπογράφει ο Σταύρος Συμεωνίδης

Συντελεστές

Στίχοι, Μουσική : Γιώργος Λιτσικάκης

Ενορχήστρωση, ηχογράφηση, παραγωγή : Γιώργος Λιτσικάκης

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν στο Nobile Sound Studio

Έπαιξαν οι μουσικοί :

 Χρήστος Βίγγος : Τύμπανα

Θοδωρής Σταυριανός : Ηλεκτρικό μπάσο

Σταύρος Παργινός : Τσέλο

Γιώργος Λιτσικάκης : Ηλεκτρικές κιθάρες, βιολί, πλήκτρα, φωνή. 

Official Links :

 www.giorgoslitsikakis.gr

www.youtube.com/giorgoslitsikakis

 www.facebook.com/Giorgos.Litsikakis

{youtube}7D7EPFFOmzA{/youtube}

Διαβάστηκε 2204 φορές
La Vita

Τελευταία άρθρα από τον/την La Vita