Menu

Ακούστε μας από το κινητό σας

mobile logosAmobile logosB

"ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ" - Η Νενέ Ανδριανού στο LEVEL 69 LIVE STUDIO

Η Νενέ Ανδριανού, ιδανική ερμηνεύτρια με μουσικές σπουδές στο Ωδείο Αθηνών, μαζί με τον Γιώργο Τσοκάνη στο πιάνο και τη μουσική επιμέλεια, έστησαν μια πολύ όμορφη βραδιά "για γνωστούς και φίλους" στο νέο στέκι του Μοσχάτου, το πολύ όμορφο LEVEL 69 LIVE STUDIO στην οδό Σολωμού, φυσικά στο νούμερο 69.
Τα "Μονοπάτια του έρωτα", περπατήθηκαν από τους συντελεστές αλλά σιγά σιγά κι από τον κόσμο, τον πολύ κόσμο που γέμισε το LEVEL 69, κυρίως με θύμησες, με αναμνήσεις, με πολύ τραγούδι, με πολλές φωτογραφίες, κομμένα και ραμμένα ενσταντανέ μιας βραδιάς που εύκολα όλοι γίνονται μια παρέα.

tsokani
Ο μαέστρος Γιώργος Τσοκάνης, πραγματικός leader, έδινε τον σκοπό, τον ρυθμό, το τέμπο. Ακολούθησε όλους τους φιλοξενούμενους της Νενέ, ακόμα και κάποιους που αρχικά δεν ήταν στο πλάνο. Κι ο ίδιος έκανε τα "σόλα" του, σε σημείο που το πιάνο απογειώθηκε.
Η Νενέ τραγούδησε με την ψυχή της, παρουσίαζε τους φίλους της, ερμήνευε μαζί τους, ερχόταν στα τραπέζια, ασταμάτητη... Ο κατάλογος των επί σκηνής σχετικά μακρύς τελικά: Και κατά σειρά:
Δεσποινα Χατζηανδρέου, Μαρία Κανελοπούλου, Ιπποκράτης Ξυλάς, Πένυ Ξενάκη, Νίκος Αβαγιανός, Σεβαστή Μωραϊτίνη, Περικλής Ματαράγκας, η ρεμπέτισσα Μάρω Λύτρα, η Ελένη Μέη Ασημακοπούλου και η μικρή Μαρίνα Τσοκάνη, η οποία ήταν μέρος και της ορχήστρας (πλήκτρα). Για την αναφορά, την ορχήστρα συνόδευε ακόμα ο Θωμάς Παραμαζάκης στην κιθάρα.

oloi
Σε αυτές τις βραδιές, όπως είπα και παραπάνω σημασία έχει η συνταγή. Η Νενέ κατ' αρχάς διάλεξε ένα χώρο που της ταίριαξε, λες και τα δάχτυλα βρήκαν ένα γάντι που θα προκαλέσει τις αισθήσεις. Το LEVEL 69, στη συνταγή των χώρων με ταυτότητα, είναι véritable, είναι αυθεντικός δηλαδή, είναι ζεστός. Το service πολύ καλό, ο ήχος προβάλλει σαν δυνατό σημείο, η σκηνή ορατή από κάθε σημείο του μαγαζιού, δυνατότητα lonely seat σε πολλές μεριές του, χωρίς να κλείνει τραπέζια για παρέες. Έξυπνο στήσιμο!

neneorchistra

 

Οι φίλοι της Νενέ τέλος, έκαναν την ατμόσφαιρα παρείστικη, θύμησαν μια παλιά μπουάτ με τον τρόπο τους, αφιέρωσαν τραγούδια ο ένας στον άλλο, σεβάστηκαν εποχές και δημιουργούς, έπαιξαν με συνθέσεις μεταξύ τους. Ενθουσιάστηκα στο "Δρόμοι Παλιοί" όπου δυο πολύ καλές φίλες για πάνω από 45 χρόνια (όπως είπαν οι ίδιες) Σεβαστή Μωραϊτίνη και Νενέ Ανδριανού έφτιαξαν ένα δυναμικό ντουέτο.Τραγούδησα με τη Νένε στο "Σε θέλω" της Βίκυς Μοσχολιού, δια χειρός Σταμάτη Κραουνάκη, χειροκρότησα την Πένυ Ξενάκη -μόνιμη τραγουδίστρια του Γιάννη Σπανού, μην το ξεχνάμε- στο καταπληκτικό "Δεν κλαίω γι' αυτά που μου 'χεις πάρει" των Τόκα και Ρίτσου, ρίγησα με την Μαρία Κανελοπούλου να ερμηνεύει "I who have nothing", θυμήθηκα άλλες εποχές με το "Δίχτυ" που ερμήνευσε η φίλη και στιχουργός κατά βάση, Ελένη Μέη Ασημακοπούλου.

elenimei
Τα διαμάντια είναι παντοτινά, δεν είναι ανάγκη να πέσουν σε καλά χέρια, θα λάμπουν σε κάθε περίσταση, θα δώσουν φως κι από μια μικρή γωνιά, θα αγαπηθούν κάποτε πολύ. Για την ιστορία δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, μια υπέροχη βραδιά καταγράφηκε στο Level 69 Live Stage στo Moσχάτο!
Κα Νενέ Ανδριανού σας ευχαριστούμε!
Για τον LAVITA RADIO (www.lavitaradio.gr)
Κώστας Προβατάς (facebook: Costas Provatas)

back to top


Loading...

logo 70

feedback
feedback
feedback
feedback